اطلاعیه مهم در خصوص نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

بدینوسیله مراتب زیر جهت اطلاع کلیه دانشجویان عزیز اعلام می گردد:

۱- درحال حاضر فقط دروس نظری بصورت مجازی ارائه می شود و زمان ارائه دروس عملی (کارگاهی، آزمایشگاهی، آتلیه و تربیت بدنی) متعاقبا اعلام خواهد شد.

۲- آندسته از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که تا پایان سال گذشته آمادگی خود را برای دفاع پایان نامه اعلام نموده و یا تا ۹۹/۲/۱۵ آماده دفاع می باشند لازم است ضمن هماهنگی با مدیران محترم گروه های خود و پس از کسب نظر موافق اساتید راهنما، مشاور و داوران مربوطه و تایید آن از سوی آموزش موسسه می توانند از پایان نامه خود تا تاریخ ۹۹/۲/۱۵ دفاع نمایند و کلیه دانشجویانی که تا تاریخ مذکور قادر به دفاع از پایان نامه خود نشوند لازم است برای نیمسال دوم ۹۹-۹۸ نسبت به تمدید پایان نامه خود از طریق تماس با کارشناسان محترم آموزشی اقدام نمایند.

۳- آندسته از دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که در نمیسال اول ۹۹-۹۸ درس پروژه یا کارآموزی اخذ نموده و قبل از پایان سال ۱۳۹۸ موفق به ارائه آن به اساتید مربوطه نشده اند، ضمن تماس با مدیران محترم گروه ها نسبت به ارسال گزارش کار و یا تصویر تاییدیه انجام دوره کارآموزی خود تا تاریخ ۹۹/۲/۱۰ از طریق رسانه های مجازی برای مدیران محترم گروه ها اقدام نمایند. بدیهی است چنانچه نمره کارآموزی و یا پروژه آنها تا تاریخ ۹۹/۲/۱۵ به دلایلی در کارنامه آنها ثبت نشده باشد، لازم است برای چنین درس هایی در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ مجددا انتخاب واحد نمایند.

۴- آندسته از دانشجویانی که بدلیل مشروطی بیش از حد مجاز و یا اتمام سنوات مجاز تحصیلی موفق به اخذ مجوز ادامه تحصیل مجدد نشده اند، لازم است تقاضای ادامه تحصیل مجدد خود را حداکثر تا تاریخ ۹۹/۲/۱۰ جهت طرح در شورای آموزشی و کمیسیون بررسی موارد خاص از طریق رسانه های مجازی به آموزش موسسه ارسال نمایند.

۵- لیست اسامی کلیه دانشجویانی که برای نیمسال جاری (دوم ۹۹-۹۸) انتخاب واحد نموده اند جهت اطلاع در اختیار اساتید مربوطه قرار خواهد گرفت. بنابراین برای کسانی که از مطالب درسی بارگذاری شده بدون انجام انتخاب واحد استفاده می نمایند متاسفانه مجوز شرکت در امتحانات داده نخواهد شد.
جهت رفع مشکل در این خصوص حتما تا تاریخ ۹۹/۲/۱۰ با کارشناسان محترم اموزشی تماس حاصل فرمایند تا نسبت به انتخاب واحد آنها اقدام لازم به عمل آید.

(آموزش موسسه آموزش عالی احرار)