اطلاعیه مهم در خصوص دریافت کارت امتحانات نهایی

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی:

کارت امتحانات نهایی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰۱-۱۴۰۰ در سامانه امور آموزشی آماده دریافت می باشد.

ملاک شرکت در امتحانات نهایی و کنترل زمان برگزاری امتحان، استاد درس و گروه ارائه شده، کارت ورود به جلسه امتحانات می باشد.

⚠️ بدیهی است عواقب عدم دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات به عهده دانشجو می باشد.

توجه: حتما تا قبل از برگزاری امتحانات نسبت به تسویه حساب مانده بدهی شهریه خود اقدام نمایید در غیر اینصورت بدلیل برگزاری آنلاین امتحانات، سیستم اجازه ورود دانشجو به امتحانات نهایی را نخواهد داد.

بسیار مهم

دانشجویان گرامی بمنظور برگزاری هرچه بهتر امتحانات و جلوگیری از بروز مشکل در زمان امتحانات به نکات زیر توجه فرمایید:

۱- کارت جلسه امتحان را از سامانه امور آموزشی دریافت و نام درس، نام استاد، گروه درس و زمان برگزاری امتحانات خود را به دقت کنترل نمایید.

۲- دروسی که اساتید برای عضویت در گروه اصلی درس کد عضویت ارسال نموده اند را کنترل و حتما عضو گروه اصلی درس شده باشید.

۳- تمام درس های موجود در کارت امتحان خود را با دروس موجود در سمالایو کنترل کنید و درصورت هرگونه مغایرت موضوع را فورا به کارشناس رشته خود را اطلاع دهید.

۴- در زمان امتحان به نکات زیر دقت نمایید:

⚠️ اکثر اوقات یکی از موارد زیر باعث load نشدن کامل فرم های امتحان یا کلاس مجازی میشود:

۱) بروز نبودن مرورگر

۲) وجود پروکسی در مرورگر (برخی فیلتر شکن ها روی مرورگر پروکسی ست میکنند و بعد از بسته شدن هم پروکسی همچنان می ماند)

۳) نصب افزونه خاص

۴) اعمال کانفیگ  خاص روی مرورگر

۵) باز بودن vpn یا فیلتر شکن

۶) استفاده از اپلیکیشن های بسیار سنگین مانیتورینگ و ماینینگ

۷) پر بودن حافظه Cash گوشی همراه

۸) نسخه اندروید یا ios قدیمی

راه حل پیشنهادی:

- حتما هر ۳ مرورگر کروم، فایرفاکس و اُپرا بر روی دستگاه نصب و بروزرسانی کنید.

- در صورتی که یکی از مرورگرها لودینگ بود از مرورگر دیگر استفاده شود. در صورتی که هیچکدام از مرورگر ها صفحات را نشان نده به احتمال بسیار زیاد پروکسی رو دستگاه نصب شده در این حالت پیشنهاد می شود از دستگاه (گوشی یا لپتاپ یا pc) دیگر استفاده شود.